Demo

Haal het beste uit Flexkids met onze trainingen

Trainingen Flexkids

Om meer uit Flexkids te halen en nog beter met Flexkids te werken bieden wij diverse trainingen aan. De trainingen zijn bedoeld voor nieuwe en bestaande gebruikers van de modules. Daarnaast zijn er trainingen ontwikkeld speciaal voor key-users van de software. Bij deze trainingen worden de key-users getraind in de specifieke functionaliteiten van de applicatie. Het gaat hier dus om het opdoen van specifieke applicatie kennis. 

 

Training Kindplanning

Maandag 3 februari 2020 l  10:00 - 16:00

In deze training komt de gehele module kindplanning aan bod van inschrijven tot plaatsing. Je leert onder andere hoe je kunt zien of er plaatsen beschikbaar zijn en hoe je het wachtlijstbeheer kunt toepassen. Deze training is ontwikkeld voor (nieuwe) gebruikers van de kindplanning. 

Meer lezen

 

Training personeelsplanning

Donderdag 6 februari 2020 l  10:00 - 15:00

Bij deze basistraining komt het hele proces van het invoeren van de medewerker tot de uitbetaling van de medewerker aan bod. Deze training is bedoeld voor planningsmedewerkers die met deze module van Flexkids gaan werken. 

Meer lezen

Training Financieel

Dinsdag 4 februari 2020 l  10:00 - 16:00

In deze training leer je hoe je kunt factureren en herfactureren in Flexkids. Daarnaast leer je hoe je een incassomachtiging en jaaropgaves maakt en de export van facturen naar het boekhoudpakket komt aan bod.  

Meer lezen

Training Key-user portalen

Donderdag 5 maart 2020 l  10:00 - 15:00

Voor de verschillende portalen, groeps- en locatieportaal en ouderapp is er een training ontwikkeld. Tijdens deze training leer je hoe de verschillende portalen met elkaar samenhangen en komen de inrichtingen van verschillende functionaliteiten aan bod. 

Meer lezen

Training Kindplanning voor key-user

Maandag 2 maart 2020 l 10:00 - 15:00

In deze training verkrijg je inzicht in de module kindplanning op contextniveau. Het zal meer duidelijkheid geven over de verbindende functionaliteiten en processen. 

Meer lezen

Training Personeelsplanning voor key-user

Donderdag 3 maart 2020 l 9:00 - 15:00

In deze training komt naast de personeelsplanning ook alles aan boed van het proces, het maken van roosters, urenregistratie en uitbetalen van meeruren. 

Meer lezen

Je werkt beter met Flexkids

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.