Demo

Haal het beste uit Flexkids met onze trainingen

Trainingen / workshops

Flexkids biedt diverse cursussen en trainingen om het werken met Flexkids makkelijker te maken. Kijk bij blogs voor de meest recente cursussen en trainingen. 

Wij begeleiden uiteraard bij de start en implementatie van Flexkids. We bieden een eendaagse workshop. Aan het einde van de dag heb je volledig inzicht in het implementatietraject. Je ontvangt een reader met informatie, voorbeeldsjablonen en handige tips om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Flexkids Basis is een beginnerscursus, bedoeld voor iedereen die met Flexkids gaat werken. De cursus legt een basis voor alle volgende cursussen en modules van Flexkids.

De cursus Plaatsing is bedoeld voor plannings- en plaatsingsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inschrijvingen en het plaatsen van de kinderen.

De cursus Documentatie is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van officiële documenten en de zakelijke correspondentie met klanten.

De cursus Financieel is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de facturatie, zorg dragen voor de export van debiteuren/crediteuren en facturen naar het boekhoudpakket en/of verantwoordelijk voor het samenstellen van de bestanden met incasso- en betalingsopdrachten.

Aanmelden voor Flexkids training

Je werkt beter met Flexkids

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.