Demo

Managementinformatie 

Organisaties moeten beschikken over de juiste informatie om beslissingen te kunnen nemen. Daarom moet de informatie altijd betrouwbaar en up-to-date zijn. Daarnaast moet de informatie worden weergegeven in de juiste tijdsnotering en is het van belang dat de managementinformatie kan worden uitgesplitst per product.

Veel managementinformatie is beschikbaar in Flexkids. Deze informatie kun je inzetten om je strategie en concrete doelstellingen te bepalen. Een voorbeeld van beschikbare informatie in Flexkids is bezetting versus de capaciteit op de groepen of de gemiddelde omzet per kindplaats. Bij het gebruik van de personeelsplanning valt te denken aan de inzichten in het ziekteverzuim of de exacte inzet van personeel per kostenplaats of -drager.

Daarnaast kan managementinformatie ook bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Door het verkrijgen van inzichten in de duur of het verloop van een proces is het mogelijk om hier op in te spelen. Want hoe lang duurt het voordat ouders contracten hebben getekend, hoeveel contracten worden afgewezen of hoelang is de doorlooptijd van mijn betalingen? Met Flexkids krijg je snel inzicht in deze informatie. 

Vanuit Flexkids is het mogelijk om alle informatie te exporteren naar Microsoft Excel, is het mogelijk om datasets in combinatie met de draaitabelfunctionaliteit te maken en is het mogelijk om zogenaamde ‘snapshots’ te maken. Hiermee kun je op verschillende momenten dezelfde informatie opvragen.

Ook beschikt Flexkids over een breed scala aan datasets die zelf te importeren zijn in de software. Wil je hier meer informatie over ontvangen of heb je hulp nodig om de juiste managementinformatie te vergaren kunnen de consultants van Flexkids daarbij helpen. 

Aanvraag consultancy

 

 

Je werkt beter met Flexkids