Demo

Flexkids Hub

Het ontwikkelteam werkt continu aan de Flexkids Hub, het koppelplatform. Het doel is om al onze applicaties gebruik te laten maken van de Hub. Dit platform is gereed voor co-creatie, plug in en innoveer mee! Een voorbeeld is het ontwerp van een ouderapp in eigen huisstijl. Je blijft zelf in control over de toegang tot de data. 

Bij Flexkids vinden we het belangrijk dat jij je werk zo makkelijk mogelijk kunt doen. Daarom werken we nauw samen met partners. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze software naadloos op andere systemen aansluit. Daarmee voorkom je dubbel werk en hoef je ook niet steeds weer opnieuw in te loggen in een ander systeem. Je kunt diverse programma’s aan Flexkids koppelen, zoals Afas, verschillende boekhoudpakketten, de VerbeterMeter en DoenKids.

De toegang tot gegevens van Flexkids loopt voor alle nieuw ontwikkelde tools en voor derde partijen alleen nog via de Flexkids Hub. De Flexkids Hub maakt deel uit van de technische beveiligingsmaatregelen die van Flexkids verwacht mogen worden en geeft jou ook inzicht in en beheer van toegang tot je data. Flexkids zorgt voor voldoende handvatten om op verantwoorde wijze om te gaan met de data zoals deze door Flexkids opgeslagen en verwerkt wordt. 

Doordat alle functionaliteit van gegevens en processen door de Flexkids Hub op eenduidige manier geleverd wordt, is niet alleen de kwaliteit van de ontwikkelde tools beter. Ook is het voor derde partijen gemakkelijker om veilige frontend-tools te bouwen die aansluiten op Flexkids.  

En zo komt alles samen in de Flexkids HUB; een koppelplatform dat de verbinding maakt tussen verschillende software-oplossingen. En het eind is nog lang niet in zicht,  want er komen steeds weer nieuwe koppelingen bij!

Mogelijkheden koppelingen en integratie

Je werkt beter met Flexkids