Demo
Privacy statement - Flexkids @ Work app

 

Flexkids levert een platform voor kinderopvangorganisaties waarmee zij op de meest effectieve en efficiënte methode kinderopvang kunnen realiseren. Als onderdeel van dit platform levert Flexkids een applicatie voor medewerkers van kinderopvangorganisaties waarmee ze toegang krijgen tot hun eigen gegevens. Dit statement maakt duidelijk wat voor gegevens hierbij verwerkt worden en waarom. Heb je na het lezen van dit statement nog vragen, neem dan contact met ons op.  
 

Welke gegevens worden extra verwerkt?

Om jou toegang te kunnen geven tot jouw gegevens bij jouw werkgever verwerken wij enkele extra gegevens. Hieronder vind je een lijst van de gegevens die wij verwerken:
- Gebruikersnaam en wachtwoord
- Device identifier
- Gegevens die beschikbaar komen bij communicatie over het web:          
       - IP-adres          
       - Details over het gebruikte apparaat en operating system versies
         (HTTP user-agent)           
       - Activiteit op het platform
 
Tijdens en na authenticatie worden er tijdelijk gegevens opgenomen op jouw apparaat om de toegang tot de gegevens te kunnen realiseren. Deze gegevens worden periodiek vernieuwd en automatisch weer verwijderd wanneer er wordt uitgelogd. De Flexkids mobiele applicaties maken geen gebruik van third-party of tracking cookies. 
 

Wat doen we met deze gegevens?

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

- Het beschikbaar stellen van de dienst
- Monitoring van het platform
- Beveiliging van het platform
- Geanonimiseerde statistieken 

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Toegang tot gegevens door derden 

De gegevens die voortkomen uit het gebruik van de Flexkids applicaties worden niet gedeeld met derden. Wel is het mogelijk dat jouw werkgever koppelingen met externe partijen beschikbaar heeft gemaakt waarmee je met jouw Flexkids login gebruik kunt maken van externe services. Bij het geven van deze toestemming krijg je te zien over welke gegevens het gaat. Je kunt op ieder moment besluiten dat je deze toegang niet langer wilt toestaan en de toegang intrekken. De externe partij heeft vanaf dat moment geen toegang meer tot jouw gegevens. 

Je werkt beter met Flexkids