Demo

Privacy statement - Flexkids Ouderapp 

Flexkids levert een platform voor kinderopvangorganisaties waarmee zij op de meest effectieve en efficiënte methode kinderopvang kunnen realiseren. Als belangrijk onderdeel van dit platform levert Flexkids applicaties voor ouders waarmee zij hun kind(eren) kunnen volgen wanneer zij bij de opvang zijn. Het onderstaande is een aanvulling op de overeenkomst die je reeds hebt gesloten met de kinderopvangorganisatie. Heb je na het lezen van dit beleid nog vragen, neem dan contact met ons op.  

Welke gegevens worden extra vastgelegd? 

Met jouw kinderopvangorganisatie heb je reeds een overeenkomst over de verwerking van jouw gegevens. Onderdeel daarvan is dat jouw gegevens uiteindelijk bij Flexkids verwerkt en beheerd worden. Om toegang te kunnen geven tot deze gegevens bij de kinderopvangorganisatie verwerken wij enkele extra gegevens. Hieronder vind je een lijst van de gegevens die wij verwerken: 
- Gebruikersnaam en wachtwoord 
- Device identifier 
- Gegevens die beschikbaar komen bij communicatie over het web: 
         - IP-adres 
         - Details over het gebruikte apparaat en operating system versies
           (HTTP user-agent)  
         - Activiteit op het platform  

Na authenticatie worden er tijdelijk gegevens opgenomen op jouw apparaat om de toegang tot de gegevens te kunnen realiseren. Deze gegevens worden periodiek vernieuwd en automatisch weer verwijderd wanneer er wordt uitgelogd.  

De Flexkids mobiele applicaties maken geen gebruik van third-party of tracking cookies. 

 

 

 

Wat doen we met deze gegevens? 

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden: 
- Het beschikbaar stellen van de dienst 
- Monitoring van het platform 
- Beveiliging van het platform 
- Geanonimiseerde statistieken 

Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.  

Toegang tot gegevens door derden 

De gegevens die voortkomen uit het gebruik van de Flexkids applicaties worden niet gedeeld met derden. Wel is het mogelijk dat jouw kinderopvangorganisatie koppelingen met externe partijen beschikbaar heeft gemaakt waarmee je met jouw Flexkids login gebruik kunt maken van externe services. Denk bijvoorbeeld aan een service die van de foto's van jouw kinderen een daadwerkelijk boekje maakt. Deze services krijgen dan - alléén na expliciete toestemming van jou - toegang tot een beperkte set van gegevens. Bij het geven van deze toestemming krijg je te zien over welke gegevens het gaat. Je kunt op ieder moment besluiten dat je deze toegang niet langer wilt toestaan en de toegang intrekken. De service heeft vanaf dat moment geen toegang meer tot jouw gegevens. 

 

 

 

 

 

 

Je werkt beter met Flexkids