Demo

Yvette van Rhoon, business analist 

In mijn werk heb ik veel contact met onze klanten. Ik werk als business analist en consultant.

Brug naar de praktijk
Als business analist sla ik de brug tussen de kinderopvang en onze software ontwikkelaars. Als consultant ben ik regelmatig op locatie bij de klant, bijvoorbeeld om ons pakket te implementeren of om problemen op te lossen, Ik kan door goed te luisteren en gebruik te maken van mijn ervaring inschatten wat er speelt en wat de valkuilen zijn. Ik help onze klanten graag om die valkuilen te omzeilen, door hen erop te wijzen hoe ze onze software optimaal kunnen inzetten. Dit neem ik weer mee in mijn rol als business analist.

Voor mijn technische collega’s fungeer ik regelmatig als vraagbaak. Maar ik ben ook kritisch. Zij zijn experts in mooie dingen bouwen, die technisch en functioneel goed werken. Terwijl ik altijd op zoek ga naar de aansluiting met de klant. Dankzij mijn ervaring snap ik waar de klant behoefte aan heeft en daar maak ik me hard voor.

Voor ik bij Flexkids kwam werken, heb ik lang in de kinderopvang gewerkt. Ik ken die wereld dus door en door. Ik heb van alles gedaan, op ieder niveau: van groepsleidster tot locatiemanager. Daardoor begrijp ik heel goed waar onze klanten mee bezig zijn en ook waar ze mee worstelen.  

Leuker en makkelijker
Nu kan ik het leven van medewerkers in de kinderopvang een stukje leuker en makkelijker maken. Want met ons softwarepakket houden zij meer tijd over om zich op de kinderen te richten. En uiteindelijk zijn zij het waar we het met z’n allen voor doen! 

Verantwoordelijk
Ik voel me ontzettend verantwoordelijk voor onze klanten. Als zij tegen een probleem aanlopen of een vraag hebben, dan zet ik alles op alles om ze te helpen. Als een klant belt, wil hij natuurlijk meteen antwoord. Gewoon, van de eerste de beste die hij aan de telefoon krijgt. Dat snappen wij heel goed. Ik geef dan ook écht ondersteuning. Zodat de klant zo snel mogelijk weer verder kan met zijn werk.

Als het nodig is, ga ik bij de klant langs om te kijken of hij wel alles uit onze software haalt wat erin zit. Samen gaan we de verdieping in. Ik blijf rustig de hele dag zitten, net zo lang tot hij onze software in de vingers heeft.

Bij Flexkids doen we wat we beloven. Intern geldt bij ons het motto: “Doe wat je zegt en wat je doet”. En daar kan ik me volledig in vinden.  

VORIGE Verhaal van Sien
VOLGENDE Verhaal van Stèphan

Je werkt beter met Flexkids