Demo

Met Flexkids werk je beter

Missie van Flexkids

De missie van Flexkids is om alle medewerkers in en betrokkenen bij de kinderopvang beter te laten werken.

We stoppen niet voor dat de kinderopvang beter leidt, stuurt, plant, betaalt, ontvangt, deelt en alle andere dingen doet die bij het werk komen kijken. Zo laten we de kinderopvang beter werken.

Waar staan wij voor? 

Flexkids biedt meer dan software: Onze software lijkt zo simpel, maar er komt meer bij kijken om het goed te laten werken. Daarom biedt Flexkids meer dan software. Nadat we de software hebben geïnstalleerd, zorgen we voor ondersteuning. Met 29 mensen werken we iedere dag aan de software waar je goed mee kan werken. We stoppen niet voordat het werkt. Wat verbeterd kan worden zetten we in gang. We bieden support, consultancy en een uitgebreid documentatieportaal.

Oplossingsgericht: Wij bedenken oplossingen voor jouw werkzaamheden, zodat jij beter kan werken met Flexkids. Alle portalen zijn aan elkaar gekoppeld. Jij ziet direct de wijziging, zodat jij verder kan.

Het contract: Ook wij kunnen niet zonder contract. Maar het contract is er vooral om jou te dienen. In het contract geven we bijvoorbeeld aan hoe we onze beveiliging geregeld hebben, wat jullie daarvoor moeten doen en op wat voor support je kunt rekenen. Daarom bij ons ook geen 3-jarige contracten. Een Flexkids online contract is altijd per maand aan te passen of zelfs op te zeggen, mocht dat nodig zijn. We vertrouwen er op dat zolang wij ons best blijven doen, jij graag klant bij ons blijft.

Toekomstgericht: De kinderopvang staat nooit stil. Er zijn ieder jaar veranderingen en ontwikkelingen. Wij volgen de markt en spelen in op deze ontwikkelingen door onze software klaar te hebben, voordat er een grote verandering plaats vindt. Denk daarbij aan de Wet IKK of de AVG. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Kind planningen in Flexkids
klanten
Meerendeel al ruim 25 jaar
miljoen euro
Gefactureerd per maand uit Flexkids
%
Nederlands product met 29 medewerkers
Lid van Zeker-OnLine

Je werkt beter met Flexkids