Demo
Onze klanten zijn meer dan alleen onze opdrachtgevers

Trots op onze klanten

We zijn trots op de 170+ organisaties die al dagelijks werken met Flexkids. Wij stoppen niet voordat de kinderopvang beter leidt, stuurt, plant, betaalt, ontvangt, deelt en alle andere dingen doet die bij het werk komen kijken. Dat vraagt inspanning, zowel van de kant van Flexkids als van de kinderopvangorganisatie. Een kinderopvangorganisatie moet bereid zijn om een andere manier van werken te omarmen en willen leren omgaan met onze software. Maar het vraagt een nog veel grotere inspanning van ons. Wij gaan door met het ontwikkelen van software waar de kinderopvang beter van gaat werken. Gericht op de dagelijkse praktijk van de kinderopvang en op de uitdagingen die de kinderopvang iedere dag weer tegenkomt. 

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Op die manier kunnen wij onze service blijven verbeteren. 

Sonja Bakker-Zeestraten

Controller bij Kindkracht 0/12


"Het is heel fijn dat wanneer je een mutatie doet op de ene plek, dat die mutatie ook gelijk op andere plekken zichtbaar is. Dat scheelt een hele hoop afstemming. Wij werken nu ruim drie jaar met Flexkids. De implementatie van het systeem ging ook snel en eenvoudig. We hebben onze medewerkers niet op een uitgebreide cursus hoeven te sturen. Ze hadden het heel snel onder de knie. De ouders overigens ook."

Sonja en haar team hebben naar verschillende systemen gekeken, maar kwamen toch uit bij Flexkids. "Er waren drie of vier partijen waar mee we gesproken hebben en een daarvan was Flexkids. De wensen die wij voor een systeem hadden, kwamen allemaal terug in het systeem van Flexkids. Daarnaast hadden we bij hen ook gelijk het beste gevoel. Er was direct vertrouwen. Een van de andere partijen was nog beginnend, terwijl bij Flexkids duidelijk werd dat de ervaring groot was. Het was dus een logische stap om voor hen te kiezen."

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.