Demo
Koppeling en integratie van systemen

Je kan met Flexkids diverse andere softwaresystemen koppelen en integreren, zodat gegevens uitgewisseld worden.

Samenwerken met partners en het bouwen van integraties met andere systemen verrijkt onze software en verhoogt jouw gebruikersgemak. Je voorkomt zo bijvoorbeeld dubbel werk of het steeds opnieuw moeten inloggen in weer een ander systeem.

Diverse programma’s kunnen gekoppeld worden aan Flexkids. En zo komt alles samen in de Flexkids HUB; een koppelplatform die de verbinding maakt tussen verschillende software oplossingen. Er komen steeds nieuwe koppelingen bij.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Wil je meer informatie over koppelingen of integratie? Neem gerust contact met ons op. 

AFAS

De koppeling van Flexkids met Afas Profit zorgt ervoor dat financiële gegevens automatisch worden gesynchroniseerd. Je hoeft dus niet met behulp van import- en exportbestanden de data in beide pakketten met elkaar in overeenstemming te brengen. Zodra in Flexkids een factuur wordt bevestigd, worden de gegevens via Flexkids direct weggeschreven in Afas Profit. En ook alle wijzigingen in openstaande saldi als gevolg van het in Flexkids uitgevoerde debiteurenbeheer worden automatisch bijgewerkt in Afas Profit.

Doenkids

Het activiteitenprogramma van Doenkids kan gekoppeld worden aan het ouderportaal, zodat de ouder direct kan zien welke activiteiten er gepland staan. Met de online database van DoenKids kan een pedagogisch medewerker snel en eenvoudig een goed activiteitenprogramma samenstellen en een programmaboekje maken voor ouders. 

 

 

Unit 4 Multivers

Flexkids kan geïntegreerd worden met Unit4 Multivers, effectieve bedrijfssoftware voor boekhouding. 

Cash

Je kan eenvoudig en efficiënt journaalposten van Flexkids versturen naar CASH. 

Verbetermeter

VerbeterMeter is een handige tool waarmee je in enkele stappen de oudertevredenheid van de organisatie in de kinderopvang in kaart brengt. Een koppeling met Flexkids zit al standaard in Verbetermeter.  

Exact 

Debiteur- en factuurgegevens uit Flexkids kunnen worden geëxporteerd naar boekhoudprogramma’s, zoals Exact. 

PAYT

Payt ondersteunt met haar dienstverlening vele honderden organisaties op het gebied van debiteurenbeheer. Organisaties van klein tot groot en waaronder meerdere organisaties in de kinderopvang. Dat doet zij met veel succes en een zeer hoge klanttevredenheid.