Gastouderbureaus

Elk gastouderbureau werkt met Flexkids Gastouder

Met Flexkids Gastouder automatiseert u volledig uw administratieve processen. Zo heeft u vanuit één systeem ondersteuning van uw administratie en controle op financiën, vraag- en gastouders. Door het aan Flexkids Gastouder gekoppelde internetportaal verbetert u bovendien de communicatie met gast- en vraagouders.

Bespaar tijd en geld door volledig geautomatiseerd proces

Omdat uw klant zelf online kan inschrijven, uren kan registreren én wijzigingen doorvoeren kost dit u 0 uur. U verlaagt dus de kosten van uw administratieve proces omdat uw klant een deel van het werk zelf doet. Bovendien heeft u het koppelingsproces tussen gast- en vraagouder met Flexkids Gastouder volledig in de hand:

Bij inschrijving van gast- en vraagouders maakt u eenvoudig een match door de in Flexkids Gastouder ingevoerde kenmerken te vergelijken.

Na koppeling zijn de benodigde documenten met één druk op de knop aangemaakt.

Is een koppeling definitief? U hoeft zelf vrijwel geen administratieve handelingen meer uit te voeren. De gastouder registreert de uren, de vraagouder keurt deze goed. U geeft daarna snel en eenvoudig de opdracht voor incasso en uitbetaling. In vijf minuten bent u klaar!

Elke factuur wordt automatisch doorgeplaatst op de persoonlijke pagina van de vraagouder, het internetportaal. Zowel gast- als vraagouder hebben een eigen persoonlijke pagina, waarop zij de documenten zien die voor hen van toepassing zijn. Van overeenkomst tot bezoekverslag, van factuur tot jaaropgave. Geen papierwinkel meer!

Meer overzicht

  • U ziet direct welke uren zijn ingevuld en geaccordeerd.Helder en duidelijk!
  • U maakt eenvoudig een overzicht van geregistreerde en geaccordeerde uren. Zo weet u direct wat u kuntfactureren (ontvangen-uitbetalen). Met een eenvoudigeselectie maakt u vervolgens de automatische incasso’saan.

Zekerheid

  • U heeft grip op de afspraken tussen vraag- en gastouder èn de afspraken die u zelf moet nakomen.
  • U heeft maximale controle op uw gastouders: zijn zij gecertificeerd en geregistreerd? Is de RIE op orde?
  • Flexkids Gastouder stelt u in staat binnen vijf dagen te incasseren van de vraagouder en uit te betalen aan uw gastouder. Tevredenheid bij uw gastouders is gegarandeerd en uw geldstromen zijn op orde.
  • U weet wat er speelt door inzicht in het aantal koppelingen en nog te koppelen, openstaande incasso’s en uitbetalingen – en dat alles vanaf één plek.

Verbeterde communicatie

  • Met het internetportaal heeft u extra communicatiemogelijkheden met klanten, volledig gedigitaliseerd. Dus meer communicatie met minder inspanning.
  • Flexkids Gastouder biedt uw klanten duidelijkheid. Zij kunnen altijd inloggen en bijvoorbeeld de status van urenregistratie of certificering zien. Alle relevante documenten in Flexkids Gastouder (contract, factuur, jaaropgave) worden direct doorgeplaatst op de persoonlijke pagina van de (gast)ouder.
  • Het internetportaal van Flexkids Gastouder biedt uw klanten gemak en uw bedrijf krijgt een professionele uitstraling.